About


Het liefst zie ik situaties door de lens van m'n camera... De lieve mensen in m'n directe omgeving zitten er (inmiddels) niet altijd op te wachten dus word ik erg blij als er mensen op mijn pad komen die er juist wèl op zitten te wachten! :-) 

Ongedwongen, informeel en spontaan... op deze manier feestelijke en persoonlijke momenten vastleggen, word ik erg enthousiast van. Foto's zijn enorm persoonlijk en vertellen het verhaal van de mensen voor de camera... Daarom ben ik altijd op zoek naar details en spontane momentjes. Poseren mag, maar liever eigenlijk niet... 'Gewoon' gezelligheid, liefde en plezier vastleggen, dat is waar ik van hou! Het liefst doe ik dit buiten, ik hou van natuurlijk licht!


Naast fotografie word ik ook erg blij van rommelmarkten en kringloopjes bezoeken, inspiratie opdoen op Pinterest/Instagram, DIY, pastelkleurtjes and so on. In m'n huis komt dit allemaal samen en dit was dan ook denk ik m'n meest favoriete en geduldige fotografie-object. Echter, sinds ik een dochtertje heb, is mijn interesse wat dat betreft wat verplaatst. Iets minder geduldig, maar wel heel geweldig ;-). 


Ik hou van creatief bezig zijn en de PostcardShop is dan ook iets waar ik m'n creatieve ei in kwijt kan.

Al met al bruis ik van de ideeën en lijkt het me erg leuk om met jou/jullie aan de slag te gaan...


Mail me gerust; heidikuiper.fotografie@gmail.comHartelijke groet,
Heidi Kuiper